8+
Ja rubriken säger sig väl själv!

Var på Mvc idag å blev sedan skickad till BB-sthlm för ny CTG-kurva samt prover. Allt relativt okej iaf mne fick återbesökstid på måndag om han inte valt att komma ut innan dess. Då för ny kurva, urin, BT å ev prover å med följd av en tidigare igångsättning, 27 ist för 29.

Snälla rara bebis kom nu!!!!!


Imorgon bjuder dagen på MVC besök vid halv 11 å ev fika med Zandra å Elisabeth, berpr lite på hur jag sover inatt oxå om jag orkar.7+


7+ är inget att gilla tycker jag! Bara plåga kan jag säga!

Idag är det alltså 7+ i övertid å att bara gå är segt nu. Sedan spökar trycket igen å denna vecka skule jag springa dit 3 gånger men det blir 4, var där idag å ska dit imorgon å fredag. I måndags var allt okej men inte idag, dock kände jag på mig detta eftersom jag hade huvudvärk igår å haft hela natten. Blir nytt ställlningstagande imorgon om trycker håller i sig. Sist jag var på BB var det prat om att sätta igång mig om det håller i sig men det verkar ju pendla hela tiden vilket gör att mitt psyke håller på att kolapsa känns det som. Jag tycker jag brukar vara stark men just nu är det helt kört. Vill bara sätta mig i garderoben å gråta, vara 4 år å få ha de små problem man hade då, Blir arg på mig själv som inte orkar detta psykiskt, känns läskigt tycker jag! Kan han bara inte vilja komma ut nu!?
Skyggheten sitter oxå i (Zandra du kan vara lugn jag säger till), Joakim är den jag kan ha vid min sida hela tiden känner jag, jag vill att han egentligen ska sitta å krama mig, pilla mig i håret, klia mig på  ryggen 24/7 mne någon måste ju jobba oxå å helgerna ska vi inte prata om tyvärr, de bara försvinner!

Jag njuter av att få sammandragningar/mensmärta just nu, så pass mycket längtar jag efter att det ska komma igång just nu!!

15/3Tiden går å dagen DE har passerat.  Att ha ett datum är väldigt psykiskt påfrestande. Jag vill verkligen att han ska komma ut nu, jag känner mig som en stor fet elefant, händerna har svullnat upp likaså vaderna värker å är svullna. Gråter för minsta lilla å får ångest tankar igen men för vad vet jag inte.
Var inne på BB i tisdags för att fira fördelsedag fär pga av högt blodtryck på MVC. Tog prover, CTG-kurva å nytt tryck å fick sedan åka hem med ett lägre tryck å provsvar u.a. Har fått direktiv vila som bara den vilket jag gör å vilket leder till att man känner sig mer uppsvälld en tidigare =/ Man är väl aldrig nöjd.
Jag tänker konstant på om det rör sig i magen å blir super närvös om jag inte kännt nått på någon timme. Jag känner efter hur jag mår hela tiden, har jag haft huvudvärk? flimmer (vad räknas som flimmer) ja jag kna hålla på såhär hela tiden vilket självklart leder till närvositet så man kan bli galen.

Nått som känns väldigt jobbigt är ju denna skygghet man fått inför människor, jag orkar inte med någon lr nått känns det som. Pratde med min Bm om det å det var ju tydligen vanligt å det kan sitta i lite efteråt oxå så det är väl bara att vänta ut antar jag =(


Så allt jag vill är att när denna helg är slut så ska han vara ute! Ni som tror på nått be för mig att det sker!RSS 2.0