Helg


Helg blir inte riktigt samma sak när man är ledig hela veckor men självklart är man glad för att sambon är hemma, dock sjuk så jag håller mig på avstånd vilket är piss =(

Veckan har flytit på bra, tider går ju ändå måste jag säga, nu är det "bara" 6 veckor kvar till BF kan man hoppas, om det händer 1 till 2 veckor tidigare så blir man ju inte jätte ledsen liksom, nu längtar man efter att få ha honom här.
Man känner sig inte så himla fin just nu, man känner sig som ett päron typ i kroppen om man inte räknar med benen. Tror jag gått upp ca 16/17 kg å då är det lite kvar antar jag =/
man slits lite itur nu när man går upp i vikt eftersom jag kämpade med att gå ner 14 kg innan, å visst jag vet att jag går upp av en annan orsak å jag tycker att jag alltid varit sund i mitt tänkande när det gäller vikt å gravida, tycker att många har sådan hets med att gå ner i vikt efter gradiviteten, Varför? Har man inte insätt vad som händer med kroppen å kan ta det då lr är man bara borta?    
                                                                                                                                                                                                                                                          Jag kommer låta ta den tid som rekommenderas å sen säger alla att man går ner massa när man ammar, å vad är mycket undrar jag då?   
Jaja. nog om detta!


Kvällen igår bjöd på hemma gjord wok med biff, väldigt gott. Sedan var det film kväll för mig å Camilla för hela slanten, vi såg filmen bridesmaids, var sådär måste jag säga =/





Dagen idag bjuder kanske kanske på besök av syskonbarn å om inte så ska mamma å syster firas eftersom de fyllt å fyller år denna vecka. Ska blir trevligt å komma bort lite å träffa folk å om inte syskonbarnen Anton å Felicia. Saknar dem å tycker de är synd att de bor där de bor om man inte har bil, hade jag det hade jag nog hälsat på oftare men nu tar det 3 timmar (om man har tur) att åka dit en hel dag både dit å hem alltså å det tar en del tid å många byten på vägen =/ Å självklart orkar jag inte lika mycket just nu heller eftersom man ändå är gravid å får väldigt lätt sammandragningar när man gör för mycket. Vill ta körkort så man kan ta sig ditt sen med sin egen lille för annars kommer det bli väldigt jobbigt att ta sig dit å det kommer bli mindre besök =(













Tisdag



Hallå!

Vart tog helgen vägen?

Vår årsdag blev mysig. Otroligt god mat har dem på elektra, det ligger brevid Grand garbo i sumpan. Rekommenderar varmt till er som vill prova nått nytt ställe, lr för er som bor i närheten!
När vi kom hem därifrån så fick jag sitta i soffan å bli ompysslad till massa ljus i en nedsläckt lägenhet, vi satt å pratade många timmar, tittade på de vackra stora snöflingorna som kom ner från himlen.
Var en fin kväll hur som helst!


Måndagen var en mindre bra dag måste jag säga, mådde inge bra å trodde jag ev skulle åka in till förlossningen men det kändes ändå inte så, så jag lätt bli efter att ha pratat med dem där.
Idag känns allt bättre. Jag tror jag sov mellan 1 å 7 inatt vilket är otroligt. En sådan lång sömn kommer jag inte ihåg när jag hade sist så man är inte bortskämd med det känns det som.
sen har jag träffat min KBT idag å fått lite verktyg för min själ!
Efter det var det storhandling på schemat å dte blev hela 4 kassar, var längesen jag handlade så mycket alltså men nödvändigt var det iaf!

Imorgon är det inte så mycket inplanerat förutom ett läkarbesök på MVC.



















Fredag


Hallå!


Fredagskvällen är här, jag sitter med en dator i knät å min kära sambo brevid å spelar tv-spel. Ja en lugn hemma kväll helt enkelt, vilket vi brukar ha. Vi/jag har aldrig varit några ute människor å folk kan tycka vi kanske är lite tråkiga men vad spelar det för roll? En del tycker att ute livet är nått speciellt å visst det kan jag hålla med om, att dansa är underbart även fast man kanske gör det som en hög åsna!
Men att vara hemma i sin trygga vrå med den man älskar tycker jag är mer som en härlig lång tryckare än en snabb "sandstorm" med derude i ett rum som luktar både svett å kiss.


Dagen har bjudit på en härlig vän, Senait, kollega å den bästa! Vi tog en fika på Thelins i fridhemsplan för att sedan gå till jobbet för att vinka hej då till Carro som lämnar oss för nya vyer. Lycka till till henne!!

När jag kom hem från jobbet var jag helt slut, tycker mig känna lite lite huvudvärk men jag tror det mest beror på dålig sömn för jag är så himla trött nu ikväll.



Imorgon är det en speciell dag, jag å min kärlek firar 11 år tillsammans och 10 år som förlovade. Det blir frukost på sängen för honom å lite presenter som jag köpt =)
Sedan fotboll för hans del å med mig som hejarklack =)
På kvällen ska vi ut å äta på ett grekiskt ställe i sumpan å sen blir det myskväll för hela slanten!
Tänk 11 år tillsammans, jag kan inte fatta det. Första tiden när man är tillsammans när man är så unga (16år) så räknar man dagar, veckor å sedan månader, halvår å år å nu poff har det gått 11 underbara år å snart kommer den mest fantastiska förklaringen till vår kärlek, vårt barn!



Ha en underbar kväll!











Finbesök!



Snart får jag finbesök av väldens bästa Sum-Sum!
Tigerkakan står i ugnen å sen väntas härlig prat å mys!













2011




2011 skulle bli ett år som inget annat å resultatet av det kan man väl säga som: LYCKAT!!?

Jag kom aldrig till mitt mål i vikten men jag får inte gräva ner mig i det utan försöka se det positiva som blev. I maj hamnde jag på sjukhus och hade väl då kommit ner till -12kg och mer hann jag inte sedan.
På sjukan fick jag mer eller mindre inse att jag aldrig kanske komma kunna få barn, ett tufft slag men vi gav det ett försök å som ni såg på bilden innan så gick det rätt bra!
Livet tar sina vädningar ibland och detta måste man våga inse, inse att saker och ting kanske inte alltid blir som man tänkt sig. Hur man tar sina motgångar är så inviduellt och för ett år sen kanske jag skulle grävt ner mig i detta med tanke på min ångest jag hade då för nästan allt. Men tack vare bättre motion och mat så gjorde detta att jag kunde ta mig upp ur det hela och självklart med hjälp av min kärlek. Tänk vad lite mat och motion kan göra för ens psyke!
Idag äter jag inte alls som jag ska, motionera inte heller som jag ska. Och vart tar detta skada? Jo, såklart, psyket! Får jag en liten motgång, som jag fick idag så brister jag helt, visst det har säkert lite med att göra att man har 1000 härliga hormoner i kroppen oxå men jag känner ju en del av mig, inte hela men en del. är det konstigt att inte känna sig själv lr är det sunt för att man då ska utvecklas? Jag tycker att det kan vara sunt, och med detta menar jag inte att jag går runt och tänker "vem är jag" varje kvart för självklart vet jag det till stor del.


Vart är jag idag då:

Jag är ständigt orolig för saker och ting, jag försöker mår bra vilket jag självklart gör till en stor del men inte till 100% och att låtsas mår bra kan man göra men man får inte låta det ta över, låtsasvärlden.
Jag är mer en lycklig i mitt förhållande till Joakim och kan inte fröstå att jag har fått haft honom i 11 å snart och fler härliga kommer det att bli.


Just nu går jag hemma i väntandes tider, tiden som ska vara underbar och avkopplande, som för mig känns underbar och samtidigt läskig. Finns så mycket tid till allt, allt man vill och alla mina tankar, tankar som kommer när det blir tyst, ensamt och tomt. Tankar om allt som ska hända tiden innan nu å under förlossningen. Jag är inte alls närvös för själva förlossningen, smärta kan man ta om andra klarat det men det finns ju andra saker som folk sagt till en som kan skrämma upp än.














Idag/igår












Long time no see



Snart snart snart, d v s på måndag lr tisdag så kommer jag börja blogga igen!

RSS 2.0