Vägning igårHej

Lyckades ta mig till gruppträff igår, inte varit där på 2 st nu så det var på tiden.Början 31/1

Vikt: 73,2
BMI: 29
"Fat to lose": 11,2

Igår:

Vikt: 60,9
BMI: 24,1
"Fat to lose": 2,6


Totalt:

Vikt: -12,3
BMI: -4,9
Vad säger ni?
Känns lite sådär nu att lägga upp detta då jag vet att jag kommer gå upp lite nu när jag inte får träna och inte äter helt rätt men nästa vecka ska maten bli som vanligt igen tänkte jag med bars å allt..

Så ja, denna vecka å lite av förra har jag fuskat en hel del... men som sagt åt nästan inget den veckan jag låg på sjukan å halva förra så därför ett ras på nästan 4 kg, det är inte så konstigt å när jag väl blev sugen på nått då skulle jag ha just det, typ glass å gorby pirog??

(Helgen innan sjukan i varberg!)


ÄngelHade lite tråkigt på sjukan så man får göra det till de man vill...

av en medicin kopp:


kroppenJa, såhär ser jag ut just nu....ResultatJa under dessa två veckor utan så mycket mat så har jag gått ner nästan 4 kg å är nu nere på 60,5kg men räknar starkt med att gå upp dessa igen när jag ska börja äta som jag ska...


Sjukvård...

Hej!


Kan väl säga att jag har haft rätt till en blogg paus!

De senaste veckorna har varit helt konstiga och haft en del påverkan i mitt liv.Ja som ni ser så har jag vart på sjukhus. låg där i 5 dagar...


Allt började förra söndagen, lr för förra söndagen (15/5). Trodde jag fick akut menssmärta på jobbet men kände att den var väldigt kraftig, mer än vanligt allltså. Var tvungen att lägga mig å sova på jobbet i ca 1½ timme för att sedan försöka ta mig hem. Kvällen gick väl ganska bra hemma, smärtan satt i men gick i vågor. På kvällen/natten fick jag feber och kände att detta måste vara nått fel. Ringde då vårdguiden och de råde mig att åka in dagen efter.
Morgonen kom och jag skule ta mig till toaletten och var då själv hemma, färden till toa gick bra men när jag sedan skulle ställa mig upp kom kall svetten och allt började gunga av smärtan. Jag han väl med tur tibax till sängen innan jag skulle svimma.
Jag fick tag i min mobil och ringde åter igen till vårdguiden. De svar jag fick var att jag skulle ta mig till en taxi å åka in, jag förklarade fint att jag inte kunde ta mig någonstans eftersom jag hade ont! Som svar till detta fick jag: " Lilla gumman, du är ju 26 år, inte kan vi skicka en ambulans till dig förstår du väl". Mitt svar på detta blev direkt att ja då får väl jag ligga här å ha så ont då för jag kan fan inte röra mig! Då sa hon att hon skulle rådfråga en på SOS alarm å sedan återkomma. Hon återkom inte utan jag fick prata med SOS direkt och sedan kom ambulans utan att det var något problem.


Jag kördes till danderyds gyn akuten för misstänkt missfall (Utan att jag var gravid måste jag tilllägga då!)
Jag fick gå igenom en del prover som visade att något var fel, en del undersökningar som självklart visade att
något var fel där oxå. Jag blev inlagd på en gyn avd.


(Andra dagen)

Fick samma dag göra yttligare ett UL (ultraljud) där de såg nått men viste inte vad.
Dagen efter fick jag återigen göra en undersökning och efter denna var den läkaren säker på sin sak att jag hade äggledar inflammation! Ät den antibiotika du äter redan så blir detta bra å hem imorgon! Tack tänkte jag å vad bra att du hittade lösningen!
Dagen efter kommer överläkare Bo in och vill prata med mig enskilt (klump i magen känsla). Han säger att han vill operera mig för han är inte alls säker på att detta är en inflammation. Han sa att han trodde det var nått som heter endometrios, är det inte de så vet jag iaf det.

Vad endometrios är, en kronsik gyn sjukdom som tydligen bara 10% av SV befolkning får.. *jipp*


Han öppnade mig och konstaterade att jag led av endometrios


Jag mådde fruktansvärt efter operationen även fast jag vart med om en likadan, titthål innan när jag tagit bort blindtarmen. Såklart denna op var större än blindtarm i längd.
Dagen efter på fredagen då jag legat inne i 5 dagar skulle jag äntligen få åka hem! Var inte så pigg på det just då eftersom jag fortfarand evar helt off efter op. Men hem kom jag iaf.....
Allt detta känns som en skum skum dröm, inte är detta jag?

Jag är nu sjukskriven 3 vckor och måste ta det lungt =/ En vecka har gått å 2 återstår...


Tänkte att det kund vara bra för er att veta vad som händer....Ta hand om er!

sjuk

hej kära ni!

har varit inlagd på sjukhus nu i en vecka och har därför varit mer frånvarande än vad jag menat, vad som har hänt återkommer jag med!

börjanJa har påbörjat ett inlägg men känner på mig att det kommer bli långt så jag fortsätter imorgon....Onsdag morgonHej kära ni!


Idag är det en ny dag.
Dagen igår var jätte trevlig, var på konferans med jobbet på radisson blue vid strandvägen..Dagen gick så himla fort å det hade man inte förväntat oss, när man är van att röra på sig på jobbet med hela kroppen och bara sitta still...
Det blev lite mer att äta än vad jag tänkt men jag körde faktikst på igår eftersom de hade betsällt allt innan så var det svårt att bara slänga den fina maten. Men till lunch fick vi lax med kokta morötter å  sparris och så tillsatta jag sallad å tog bort färsk potátisen =)
På Kvällen blev det majs kyckling med jätte mycket risotto men jag bad dem ta bort risotton å tillsätta sallad, mums! Till efterätt blev det crem brulé å jag smakde å åt kanske bara halva mne kände att magen ville att jag skulle äta hela men jag lyssnade faktikst på mitt inre å nöjde mig med halva å det är jag sjukt stolt över. Då kanske ni tnker att jag inte allas ska vara stolt för jag åt ju nått jag inte skulle men jag gjorde ett val å får nog träna bort detta!Snart är jag på Itrim för att köra ett pass å det känne super!! =)


Höres sen!
Hoppas alla som bloggar har någon de tar till sig!
Inget...


Ser att ni läser man kan ingen hjälpa mig?
Ge migHej!


Är det någon som känner som jag? Jag känner mig väldigt tjock, jag upplever varje dag utan att avra anorektik att jag blir tjockare än jag vart de sista evckorna å vågen säger + 1½ kg å jag blir skit ledsen. Började ju äta ett mål om dagen och är verkligen försiktig med portionerna att det alltså inet blir större än de ska. Och igår började jag äta frukost och samma idag då såklart, 1½ msk keso mini och 1½ apelsin blev 3 nävar.

Hjälp mig! Måste nog boka in ett samtal för jag mår skit av detta känner jag och när jag vet att jag inte kommer ha tid att träna så mycket som jag vill denna vecka oxå pga av tidsbrist! Ska åka iväg på torsdag och vara borta till söndag kväll!


Snälla hjälp mig någon!
RSS 2.0