Pang!!



IMORGON SMÄLLER DET!!
TRÄNINGEN OCH MATEN SKA TA MIG FAN KOMMA PÅ PLATS IGEN, LÄNGTAR TILLS ATT FÅ SVETTAS SÅ JAG ÄR BLÖTT NÄR JAG KOMMER HEM IMORGON, TÄNKER FAN INTE ENS DUSCHA PÅ PLATS UTAN ÅKA HEM ÄCKLIG MEN jag, JAG TÄNKER FANIMEJ NJUTA AV DET HELA, HELA MIN RESA HEM!!
Kan ni fatta hur taggad jag är igen nu!!!??


Måste oxå säga att ni som läser å kommenterar är helt underbara och glöm aldrig att ni kan om ni vill, jag går och är ett levande exempel!!











bilder



Ja kära ni, jag skäms samtidigt som jag är lite glad. Ville ha en större förändring på korten är bara detta, kanske har jag för höga krav?

Jag började min Itrim resa den 1 feb å har nu förlorat ca 11 kg på ca 5 månader.



JAG BJUDER PÅ DESSA KORT MEN SKÄMS IN I BENEN, men jag hade lovat.....





7/1-2011




22/6-2011
Avslappnad




"Spänner"




7/1-2011




22/6-2011
Avslappnad




7/1-2011




22/6-2011
Spänner =)


Bilder kommer....



Bilderna är tagna men är så trött just nu så de kommer upp imorgon =)

Hoppas ni orkar vänta lite till.

Imorgon ska jag möta Karin från Itrim å få lite tips hur jag kan komma tillbaka till allt =)
Här ger vi inte upp inte!










hej








Hej!

ja ni vad ska jag säga, har ingen motivation alls just nu för detta och har därför bokat in ett möte på Itrim för att få komma igång igen!
Behöver allt stöd å tips jag kna få just nu för nu är det jobbigt! Är inne i en psykiskt jobbig bubbla känns det som. Varför skulle jag bli så sjuk!!?
Var hos läkaren idag och fick reda på vilken som behandling som är bäst för mig å dte blir sprutor i 6 månader å hormonrusningar *JIPPY* lr vad ska man säga?
Verkar vara det bästa om man skulle vilja ha barn i framtiden liksom så dår är det väl de som gäller...


Jag återkommer å JAG LOVAR att jag gör det på torsdag om jag inte gör dte tidiagre såklart!

I ikväll lr imorgon sk ajg lägga upp bilder på början å idag!

PS. Å ni får gärna peppa sålänge!! DS.


















Glass



Hej!

Hur går det för er itrimare där ute?
För mig går de väl halv bra får jag väl säga. Ett monster som vill ha allt onyttigt har vaknat till liv. När jag blev sjuk ville jag inte äta alls å gick ju då ner nästan 4 kg men räknade stark med att gå upp dem igen när jag började äta. Jag har gått upp 2 kg å jag tycker det räcker =) 62,? står det på vågen nu. Jag har försökt äta en bars när jag blir sugen men det viktigaste är att jag fått in 4 timmar imellan allt jag äter å det känns väldigt bra!
Jag känner inte sug efter godis å speciellt choklad utan glass är min stora lass och självklart blir det mer nu när sommaren är här. Hur tänker ni kring detta med godsaker å sommar?


Tänker kanske imorgon lägga upp bilder på mig från jan-idag för att se någon skillnad! Jag tittade på kortet från jan å jag blir faktikst äcklad av mig själv. Om ni inte börjat lr har precis börjat tänk på att ta sådana kort så ni kan titta tibax om det skulle bli jobbigt!













Hemma


Hej!

Dagarna går ganska sagta tycker jag, skulle aldrig klara att bara gå hemma, man tänker för mycket å gör allt fort å sen har man inget att göra =( Sista veckan på sjukskrivningen och jag börjar ju komma tillbaka till livet känner jag, 4 veckor sjuk är sjukt otrevligt!
Bloggpausen är återigen ett faktum men även denna gång accepterad eftersom jag vart på en weekend til Paris!
Resan var jätte trevlig men hade vart kul om man hade vartmer pigg i kroppen men med en fantastik familj funkar allt!!





































































RSS 2.0