28:2



MAT!!







28:1



Hallå!

Blev inge läkarbesök idag men har bokat in ett besök senare i mars. Hoppas bara de inte hittar mer cystor.


Tänkte bjuda på en hemsk bild av mig i sommras när vi flyttade in:


Tjock å go..?
78,3 kg



27:1

Hej kära ni!

Usch vet ni, nu har jag nog en liten svaka... kanske eller självklart är det för min mage som fortfarande späökar. När man har en cysta å den går sönder så åker vätskan iväg i magen så den är "sur" å därför får man så akut ont i magen, men sen ska kroppen ta upp denna vätska av sig själv och i mitt fall har det alltid gått snabbt för kroppen men denna gång är det värre. Jag försöker röra på mig å visst, jag kan det men får ont å det känns som magen krampar då å då och det är kanske jobbigt. Å jag är en sådan som ska klara smärta, som i fredags... vem som helst skulle nog ha ringt ambulansen om de sätt mig lr kännt det jag kände för jag hamnde i smärt chock sa min pojke här hemma. Aldrig vart med om själv med sätt folk i detta.
Så är inget bättre imorgon så tänkte jag sätta mig på cityakuten, för magen är ganska uppsvullen oxå....


Har/hade tänkt att träna imorgon men vet inte alls hur jag mår å som sagt så kanske det blir ett doktor besök ist så 2 besök till träningen denna vecka får bli målet!
Fått i mig min mat idag som jag ska å provade även chili corn carne veg oxå, den var helt okej men efter att ha ätit en halv portion så blir det lite tråkigt. I LOVE CHOKLAD BARS!!!!!! Jag kna nog leva på den resten av livet tror jag =)


I nästa vecka tänkte jag lägga upp lite bilder om jag hittar några men lite mer kläder på än bara underkläder, för dem sparar jag till jag kommit till iaf 60 kg! Där har ni nått att se fram emot! =)

Ha en bra kväll nu!
Tjao!




26:1

God morgon eller vad man ska säga efter denna natt!

Igår kväll kände jag en smärta i magen som jag kände igen men smärtan var värre än den vart tidigare. Jag låg och grät, skakade, frös, svettades å bara led kändes det som. Joakim ville nog ringa en ambulans men jag ville klara denna smärta själv. Denna smärta var återigen en cysta på äggstocken som gått sönder. den största jag hade förut var 6 cm men den gick sönder snabbt men inte med denna smärta så jag antar att denna var större. Nu ska jag sluta äta p-piller har jag bestämt så jag inte behöver känna denna smärta.

 

Igår var jag och tränade på Itrim, så himla skönt. Blev även tillfrågade om att kanske få vara med i ett repotage i en tidningen men vi får se. Skulle bli jätteglad om jag blev vald =)

Köpte på mig massa mat och, 10 kartonger så nu har jag mat 10 dagar framöver!
Bilder kommer!


25:1

Lite tomt på uppdateringar idag, men ska vila lite nu innan vi ska på bio. Så senare ikväll kommer det ett längre inlägg! Hoppas ni kan vänta... =)


24:2


Äntligen!

Idag var jag och tränade, ja ni hörde rätt ;)
Så himla skönt, tog det dock försiktigt eftersom jag varit sjuk! men gick himla bra och mår jag bra imorgon och efter jobbet så blir det träning igen =)
Jag blir helt glad i kroppen bara jag kommer in på itrim!
Träningen gick iaf väldigt bra, lite tröttare än vanligt men vad kan man begära när mna vart sjuk å är lite snorrig!


Har fått i mig nästan alla måltider idag har en kvar tyvär, lite sent men det blir så med mitt jobb  =/ fick höra på gruppträffen att man ska försöka äta sitt sista mål vid 19 men som sagt med mitt jobb blir det svårt. jobbar i skift nämligen och de dagar man har sovmorgon så vill man ju gärna sova till 10 iaf å då blir det frukost vid halv 11 ca, lunch vid halv 2, middag vid 17/18 och kvällsmål 21/22. Jag ni förstår vad jag menar med tiderna. Annat är det när man börjar kl 07:00 å äter frukost halv 9. Då blir bättre flyt på det hela.
Som sagt jag kna ju gå upp vid 9 och äta men fy, man vill ju ha sin sovmorgon när man kan få den =)


Ni får ha en fortsatt bra kväll! <3

24:1 TRÄNING!

Nu har jag precis ätit frukost å ska bege mig till träningen!
Höres sen när jag är på jobbet kanske =)

23:2



Nu vankas middag! MUMS!!


23:1

Känner att jag är så positiv i kroppen nu, har så mycket energi, såhär mycket energi har jag inte haft på länge.
Jag märker på mig att jag är mycket gladare, hur glad blir man inte av att bara inse det?


Ni tycker säkert att det är konstigt att jag är så positiv kring allt detta? Varför möter jag inga motgångar?
Svaret är mycket enkelt, jag är så inne i det jag gör och jag har en väldigt stor vilja att lyckas med detta! Å tro mig om du redan inte vet det, med vilja går allt!



På 3 veckor har jag gått ner 5 kg å idag trodde jag nästan att jag skulle svimma när carin mätte min midja. Har försvunnit 10 cm på 3 veckor, kan ni förstå? Jag ville bara skrika av glädje men i respekt för Carin så höll jag det inne i mig =)




Vet ni, imorgon tänker jag träna så j*vla hårt!

=D





Mitt Itrim <3


22:2



Hallå!


Vte ni jag är så trött idag å min mage jobbar på som aldrig förr nu när man börjat äta annat än bara pulverdryck!


Jag återkommer imorgon bitti å berättar vad som händer!


KRAM

22:1



Hej!


Sitter här framför datorn å kollar på avsnitt från rederiet, helt nostalgisk =) och dricker min första Smoothie jordgubb/citron! Vet ni, när man bara druckit pulverdryck i 3 veckor så smakar detta juvligt! Just denna kanske inte kommer bli min favo men den är ändå ljuvlig nu =)



Åt chocklad bars igår å ni ska veta hur gott det var!
Idag lägger jag träningen på vila då jag fortfarande inte känner mig helt frisk och imorgon väntar en hälsouppföljning!!

höres senare =)

21:3




KÄRLEK HÄR HEMMA!


21:2

GRUPPTRÄFFEN!

Nu har jag aldrig testat droger men är det såhär man känner sig så kan jag kanske förstå att folk bli fast, hemskt att säga men jag är så j*vla glad! Jag är inne i ett lyckorus just nu!

Gruppträffen gick så himla bra, eller framförallt mitt vägning!

VIKT: 68,2 = -2,7
BMI: 27 = -1

Kan ni förstår, Kan jag förstå! Jag är under 70 nu å det har jag inte varit på över 2 år!!


Fick massa bra tips om maten och inför den kommande maten på mötet idag, allt känns så himla posetivt. Många härliga människor runt omkring mej, kan bara bli bra! Så tack alla för en jättebra gruppträff å en del del skratt =)


Mötes rummet!



21:1

"God morgon"....

Vet ni vad som är det bästa med denna dag är?

Jo jag ställde mig på vågen här hemma å den stod på......68.4!!! (som när jag började stod på 73,8) Om detta stämmer ikväll så kommer jag vara lycklig! SÅ lycklig!

De som är sämre med denna dag är att jag mår sämre än igår =( Jag vill ju som sagt verkligen träna men jag hoppas på onsdag då ist! Känner mej helt nere pga detta, träningen är ju kul å skönt att få röra på sig! Idag lär det inte bli många steg heller. I torsdag när jag var helt sänkt så givk jag mindre än 1000 steg på den dagen, alltså -10 000, not good!
Å när jag har vart sjuk har jag alltid unat mig någon gått som tröst, å speciellt glass, choklad glass å det sugen är otroligt jobbigt just nu kan jag säga. Men ist för glassen så ska jag slänga i mig en shake, skogsbär!


Jag återkommer senare idag men hur gruppträffen gick...

Tjao!




Utsikten från jobbet en härlig morgon!





20:3


Vet ni, jag ska faktiskt ta å säga god natt nu, är helt slut i kroppen! Sen har det kommit smygande nått som heter hosta o halsont lr halstorrhet =( Trodde jag var helt frisk nu men tydligen vill förkylningen bara ligga på is i 1 ½ dag för att sedan komma igen! Jag vill verkligen verkligen träna, saknar den för mycket!

Har ni testat cirkelträning någon gång? Det är helt perfekt om man inte gillar å gå på gym, vanliga gym alltså!
Itrims cirkelträning består utav olika stationer, motion å styrka! Först kör du till exempel kondition tills en röst säger "byt Station", denna röst kommer efter 30 ca, de är du själv som avgör hur mycket du vill röra på dig när du står på motionsbrädan. Den är för härlig måste jag säga. I ett hörn kan "Barbro" 45 stå å kanske dansa medans jag står på en annan å stepar så att fötterna brinner. Det är detta jag jag älskar med itrim mer å mer, för varje gång jag är där! Man får vara den man vill vara å inte bli ut tittad av någon small lr muskulös person å behöva skämas för att man finns just här å nu!
Skulle inte du trivas?

Styrkan man gör är med maskiner, men det härliga med dessa är att de styrs av lufttrycket, så ju mer du tar i å ju snabbar du gör dessto tyngre blir det. Även här kan du då anpassa dig efter hur du känner just denna dag!
UNDERBART!

Nu mina kära ska jag ta å lgga mig å be till gud lr nått (??) att hostan är borta när jag vaknar så jag får min träning! Om inte så är det iaf gruppträff!!!

Sov så gott!



ps. Skriv gärna om ni har några frågor! ds.

20:2



Är hemma från jobbet nu, är helt slut i ögonen.
Efter jobbet så träffade jag Camilla, min sambos lillasyster som jag även kallar för min syster! Vi tre var på Thelins och fikade, eller dem fikade å jag drack vatten, poäng till mig!




Jag är lite osäker på allt med maten nu imorgon, men ska ju på gruppträff imorgon så jag kan fråga lite då. HUr jag ska ära å extakt vad å är det någon speciell ordning dem rekommenerar?


Är så spänd på att se vad vågen säger hos itrim så ni kan inte ana!

kram

Dag 20 å sista dagen med VLCD

God morgon!

Sitter å kollar ut över en vacker soluppgång här på jobbet. Idag var/är dte kallt ute, -20, burr.

Mår mycket bättre idag å jag ska träna imorgon! Kan ni fårstå denna lycka!?
Ska snart få i mig lite gröt å minimjölk. (imorgon får jag ha lätt lr mellan mjölk!) Allt känns bara så posetivt nu, får se hur jag känner efter 3 veckor med LCD.

Måste springa å jobba nu mne återkommer senare =)

Tjao!

sista för den 19:e dagen



Jaha, då vra det dags att säga god natt till denna dag.
Dagen har i stort sätt varit bra, förkyldning kom fort å den försvann fort så det ser ut som jag kan träna innan gruppträffen på måndag! =)
Fick även ihop min steg idag + några till ca  13000 steg blev det, helt okej =) Vilken skillnad de är att gå så "mycket" å bara ligga i soffan!

Förstå, nu är det bara 1 dag kvar på VLCD! TJOHO! Undrar lite smått för mig själv vart dessa 3 veckor tog vägen faktiskt? Gick himla fort måste jag säga. Kändes som en evighet kvar när jag gick in i vecka 2 men nu är jag snart klar med vecka 3! Känns som jga bara skriver samma sak på varje rad nu men jga tror själv att jga inte riktigt förstår vart tiden tagit vägen. Man kan ju ofta tycka att tiden går för fort men just nu är jag verkligen verkligen glad att tiden går fort. Ju fortare den går desto fortare kan jag nå mitt mål!


Får tacka för denna dag å hoppas nästa går lika fort som denna!

God natt på er nu, imorgon ringer klockan 05:15 å då ska jag upp till jobbet =(

Kram <3

Inlägg 2



Har varit på mässa idag, Äntligen hemma mässan!
Var inte riktigt som jag tänkt mig tyvär, hade velat se mer inredning å mer förslag till balkongens inredning å grönska. Det posetiva var att jag var där med underbara Senait (arbets kollega) å vi fick två kuddar var från kungsängen.

Å det bästa av allt, jag fick ihop 5900 steg på den lilla stunden! Jga har lite svårt i att komma upp i mina 11000 steg per dag känner jag, för har jag inte kommit upp i dem när jag slutat jobbet så vill lr orkar jag inte gå mer, ren lathet egentligen men man är ganska trött psykiskt oxå efter jobbet (jobbar som uska på ava). Det kan hända en del saker å så....


Har precis fått i mig tomatsoppan, den står mig upp i halsen just nu, vill bara dicka shake mer å mer! Det är ganska jobbigt på jobbet när folk sitter å ätre sin grillade kyckling med god klyftpotatis å sin härlig goda wok å själv sitter man där med... ja.. soppa igen! Men som sagt man vill inte klaga för allt detta är mitt eget fel å mitt val!


Jobbet kallar å jag återkommer senare....

kram kram

Dag 19, inlägg 1

Blev en sen start idag på bloggandet.
Sitter på jobbet nu, får se hur kvällen blir, inte alls sugen på att jobba. Skönt är det iaf att jag är piggare å inte behövde sjukskriva mig så jag hoppas verkligen att det håller i sig så att jag kan träna på måndag! Känns sjukt jobbigt att inte kunnat träna som man ska men vad ska man göra? Träna å bli sjukare längre? Nej tack!
Så håll Tummarna för mig så jag blir frisk, frisk frisk!!

Började dagen med att faktiskt ställa mig på vågen, borde verkligen ha väntat tills på måndag mne har varit lite orolig eftersom jag inte kännt lr tycker att jag gått ner nått men tror det lr ej, de stod 69.8 så -1,5 sen vågen på itrim. Såklart så är det bästa att väga sig på en å samma våg mne jag kunde inte bara hålla mig! =/
Om min våg stämmer så ligger jag under 70 kg nu!!! *weeeee*

Tog lite kort igår på kroppen men vill inte lägga ut dem än, så ni får vänta.

Vi höres senare!

Dag 18

Idag skulle jag ha tränat men känner mig inte frisk så idag sjukskrev jag mig för att kunna jobba i helgen!

Nu är det bara lördag å söndag kvar sedan blir mitt matutbud lite större, från 600 kcal till 800 kcal!

Nått nytt blir:

  

Dag 16

Sjuk!
Skulle träna idag men kände på jobbet att snuvan kom å feberkänsla, bara att åka hem å kurera sig å hoppas jag kan träna på fredag!




Såhär ska jag se ut i kroppen igen!!


Klänning i stl 36!


Dag 14

Alla hjärtans dag!

Tro det lr ej men JAG har fått en blombukett å det händer inte ofta kan jag säga. Min kära sambo är inte så romantsika av sig men han har såklart andra fina egenskaper =)


TITTA!



Nu går jag in på min sista vecka av VLCD, kan ni tänka er vad tiden går fort? Är väldigt trött på varma sopporna nu å vill gärna bara dricka shaken känner jag.
TRänade även idag å dte vra så himla skönt! Idag tog jag inte i alls lika mycket men jag kände att det fick vara som de är, tra igen dte nästa pass!



Dag 13


Idag har jag varit på kalas för min kära mamma å morfar som fyllt år.
Det bjöds på tårta, nybakade kaffelängder, kakor å god dricka! VILL OXÅ KUNNA ÄTA! Jag satt där med mitt glas vatten å försökte att inte knäckas inombords av alla härliga lukter som man inte kan låta bli att inte lukta på heller! Har provat att lukta på något jag vet är gott å samtidigt svälja lukten å det låta som självplågeri men det funkar faktiskt lite =) 














Dag 12


BRÖLLOP står på schemat idag. En nära vän till mig gifter sig idag å det är ganska mycket att göra just nu så jag skriver mer sen...


00:03

Jaha, då var denna dag över. Den har varit sjukt tuff måste jag säga, både fysikst och psykiskt.
Inte fått i mig mina måltider när jag ska vilket gjort att det blev en sen sista måltid denna dag å dte kändes inge bra, mne glad att den är i mage nu iaf. Föresten så smakar chokladen himla gott nu vilket jag verkligen är glad för, nu behöver jag inte hålla för näsan någo mer =)
Bröllopet var verkligen en prövning för mig, till förätt klarade jag mig väldigt bra då det var musslor, vilket jag aldrig skule stoppa i min mun! Sen kom  huvudrätten å det var buffé som bestod utav massa gott, oxfilé, potatisgratäng, sås, sallad, bröd mm. Det såg verkligen jättegott ut medans jag satt där med min tomatsoppa som jag för överigt är ganska trött på just nu... All deras mat luktade juvligt gott! Till efterrätt fick dem pannacotta med limeöverdrag!! Sedan var det kaffe med massa bullar å kakor samt chips, pinnar, ostbågar å massa annat gott! Förstår ni hur jag fick kämpa!?


Var glad när jag kom hem å fick lägga mig ner å bara sova den kvällen....















Dag 9

Tränade idag igen och jag har aldrig svettats så mycket å började fundera på varför. Min teori är att jag dricker mer än jag kanske brukar? Jag tycker jag dricker mycket annars men tydligen inte då.

Maten börjar smaka mycket bättre nu och det glädjer mig! Nu har jag bara 1 ½ vecka kvar på VLCD, TJOHO!!

VLCD = very Low Calori Diet

Dag 7 å gruppträff

Jippy, gruppträff = vägning!!

VIKT: 70.9 = -2kg
BMI: 28 = -1


Bra va?


Tränade innan gruppträffen och jag måste säga att jag hitta mitt sätt att träna, är verkligen superskönt. Man blir precis lagom trött fast det beror ju självklart på hur mycket du väljer att köra, idag var det precis lagom.

Dag 6

FY, idag har det varit min västa dag hittils, dag 6!!?

hade vart lättare om jga inte jobbat tror jag, vi hade så mycket att göra på jobbetså på ett sätt var det ju skönt att bara kunna hälla i sig sina dryck å jobba vidare!
Varför jag ställde mig å bakad innan kaoset på jobbet är en bra fråga! Bakad kladdkaka åt alla patinter å till en början gick det hur bra som helst. Sen började det välla in patienter å alla kollegor började äta av kladdkakan som fanns tillgänglig snabbt när vi vart hungriga å små åt godis å kakor ist för en middag å då kom ångesten över mig å jag blev helt flippad i kroppen. VILL OXÅ ÄTA BALLERINA Å KLADDKAKA Å SMÅ GODIS!!!
Tro det lr ej men jag klarade faktiskt av den kvällen oxå å jag gick å la mig tidigt!
Heja mig igen!!

Dag 3

Idag ska vara den tyngst sägs det, min dag har flyttit på hur bra som helst, så skönt!
Heja mej!

Startvikt/mått



VIKT: 73,2
BMI: 29
LÄNGD: 159 CM
MIDJA: 92
BT: 128/88





Dag 2

Vaknade och känner att jag fortfarande mår illa, vad gör jag nu?

Ringer självklart Itrim och frågar. De säger att detta inte är nått de vart med om tidigare å att det kanske var något magvirus? Kände inte som det utan allt kom bara jag tänkte på att äta...

Jag gick förbi Itrim innan jobbet för att prata lite mer och köpa lite gröt.
Jag började må bättre och fick faktiskt i mig all mat för dagen men med min näsa som hjälp!


Dag 1

Å fy vad det smakade konstigt måste jag säga, min frukost bestod av shaken skogsbär. Den luktade så himla gott men tyvär slutade det hela med att hålla för näsan och bara få ner det!

HJÄLP! 4 timmar till nästa måltid....

Tog kycklingsoppan till lunch och ja, den smakar kyckling kan man säga men kanske inte dte bästa mna ätit. 4 timmar tills middag....
Såg verkligen fram emot middagen som jag tänkte skulle bestå utav choklad shaken. Hällde upp pulvret i shaken å lukten som kom till mig var chokladpudding, MUMS tänkte jag å tog min första härlig klunk å trodde den skulle komma upp lika fort som jag svalde.... HJÄLP! Så besviken på denna smak, bara att hålla för näsan igen å få ner det hela, i med ett tuggummi å tugga en massa å släppa näsan!
4 timmar till nästa måltid....

Min kvällsmåltid skulle bestå utav tomatsoppen å jag hade hört att den skulle vara den bästa av de alla olika dryckerna jag skulle dricka/äta. Den var supergod men min kropp ville inte vara med längre och efter 4 skedar av denna soppa så hängde jag över toan för jag trodde jag skulle kräkas. Inget hände men jag kunde inte äta mer tyvär. Kände en panik i kroppen å undrade om det skulle fortsätta såhär, vad gör jag då?

Start

Hej å Välkommen!

Den 31/1-2011 började jag på Itrim (www.itrim.se) med viktminskningsprogrammet. Varför jag började med Itrim var helt enkelt att jag var trött på mitt sätt att äta och mina vanor kring mat och träning. Att må dåligt över hur man ser ut när det också är självförvållat är bara onödigt när jag vet att jag kan göra något åt det, med hjälp lr utan men det har verkligen med självdiciplin att göra. I mitt fall fanns ingen sådan diciplin och därför valde jag att ta Itrim eftersom jag hört att det är bra och att man får de stöd man behöver!

Jag har väl alltid varit normalbygg från början men insåg för 2 år sen att jag inte mådde så bra psykiskt och började få ångest som sedan ledde till panikångest, jag fick hjälp med detta via KBT men jag tröst åt otroligt mycket å det hände inte mycket i början men en sommar sa det bara poff verkligen, från 65 kg till 75 på bara 6 månader kändes hemskt men jag insåg inte då att jag hade gått upp dem 10 kg utan började bara köpa lite större kläder, å större kläder vilket jag till slut insåg att jag hade skitstora kläder på mig å bara klänningar och leggings, min sambo tröttande ganska snabbt på denna still å det förstår jag. Jag är en sådan som gillar att klä mig i tajta tröjor å lite sport jeans, lite slappa jeans helt enkelt!
Ett mål jag har med denna resa är att få på mig min fina snickarbyxor som jag köpte precis innan jag började må dåligt.

Häng med på min resan å bli inspererad!

KRAM

RSS 2.0